17 januari 2010

Skridskoåkning och tv tittande

Hej!

Idag var jag (Andreas) ute och tog en kortare skridsko tur på förmiddagen för att hinna hem och se på skidorna. Hann även med att hjälpa en av Runn-is bilarna som hade kört fast när han plogade då fyrhjulsdriften hade pajat.

Sen var det som sagt skidor framför tv:n som gällde. Gick ju rätt bra för Sverige kan man säga. Härliga besked inför OS. Blir verkligen imponerad av Hanna Falk, hennes spurt idag var makalös vilket tryck! Gillar även hennes totala respektlöshet mot "världsstjärnorna" börjar komma fler och fler unga svenska idrottare i flera sporter som har samma inställning. Tror vi överlag har varit för mesiga inom svensk idrott tidigare men nu kan man äntligen börja se ett trendbrott. Även på tränarsidan börjar det komma lite "nytänk" så jag tror att Sverige kommer växa enormt som idrottsnation närmaste åren.

Efter skidorna var det tänkt att vi skulle upp till storskogen så att Tyra kunde få springa lite lös och Maja ville testa att åka skidor för första gången på 10 år. Tyvärr så hittade vi inte Majas stavar så det blev istället en ny tur ner till isen då Maja fick prova långfärdsskridskor för första gången i sitt liv. Pjäxorna var dock lite för stora så det blev lite svåråkt, men med en vilt hejande Tyra vid sidan av banan så blev det ändå några små skär. Vi passade sedan på att ta en liten promenad på isen istället så Tyra fick springa lite lös. Hon tyckte de va kul att springa på skridskobanan och verkade inte lida nämnvärt av att det blev lite vurpor då och då.

Ha de bra!

1 kommentar:

KarinoKjelle sa...

Det är bra .....då är ju du på rätt spår!!!
Du ska bli en riktigt bra idrottsledare...för då kan vi säga
att....HAN KÄNNER VI FAKTISKT,hi,hi! Må Bäst & hoppas er vecka blir kannnooon bra!!!