26 januari 2010

Ny vecka och mer snö

Hej!

Nu har återigen en helg gått och det blev en hel del skridskoåkning för min del. Kul när man känner att man kan hålla lite fart och framförallt köra om alla som åker med stavar =). Har lyckats ha sönder min ena stav så har åkt utan hela helgen, men nya trugor är beställda och kommer i slutet på veckan. Ganska skönt att kunna alternera lite mellan med/utan stavar.

Farmors gamla skridskor är tyvärr lite för stora för Maja så till helgen som kommer tänkte vi hyra ett par åt henne så ska jag leka lite skridskotränare.

Nu kommande natt och under dagen imorgon (onsdag) skall vi få 15-20 cm snö. Känns som att min cykeltur till skolan imorgon kommer bli ett äventyr i sig =).

Idag var jag i skolan och hade ett seminarium om Kritiska perspektiv på grupper. Vi hann även diskutera skillnader mellan tjej/kill grupper och även lite ledarstilar. Mycket intressant och givande! Hade även en för oss helt ny seminarieledare som var riktigt duktig, och även om seminarierna till stor del bygger på oss studenter så är seminarieledaren otroligt viktig för hur seminariet blir. Imorgon har jag en föreläsning om Individers olikheter och likheter. Sen är det inga mer skola för denna vecka, ganska skönt att plugga ibland =).

Maja har än så länge inte haft något i skola denna vecka då hennes lärare har passat på att vara sjuka samtidigt. Men hon har hunnit med att ringa en del samtal om slutproduktionen och idag var hon iväg och träffade marknadschefen för Dala Teatern för att få lite tips om hur de ska marknadsföra sin produktion med allt vad det innebär.

För Tyra flyter livet på rätt behagligt med mycket sömn och lek. Hon är otroligt människokär och vill helst hälsa på alla hon ser. Hon har även blivit en hejare på att gå både upp och ner för trapporna i porten så nu får vi jobba hårt för att hänga med!

Ha de bra!

1 kommentar:

KarinoKjelle sa...

Härligt att ni har det bra!!!
Själv jobbar jag som vanligt..
tills på fredag,men nått kul ska jag hitta på till helgen!!!
Kjelle ska åka till Vemdalen för att åka lite skidor...& blir det för kallt?! ja då finns ju After Ski. Må Bästkramar till er!