12 januari 2010

Plugg och hundvakt

Hej!

Idag har jag (Andreas) haft sista delen i de tre gruppuppgifter vi haft under denna delkurs. Vi var ute i lite över 3 timmar och hade aktiviteter som klasskompisarna höll i. Vi hann med Under hökens vingar i brant pulkabacke, fotboll i densamma, Åka sopsäcks staffet, Dragkamp, Brännboll, Rugby i 4 dm snö och Röda-Vita rosen. Vädret till detta var klarblå himmel -12 grader kryddat med strålande solsken! Med andra ord en mycket rolig och givande skoldag.

Eftersom Maja även hon hade skola idag så fick Tyra ha hundvakt för första gången i form av grannen Ulla. Maja gick en långpromenad med Tyra på morgonen för att hon förhoppningsvis skulle va lite trött när Ulla tog hand om henne. Men Tyra ville minsann va vaken och till hennes stora lycka fick hon även vara inne hos Ulla en stund där hon fick ett stort ben och även passade på att leka dammsugare och lägga en pöl precis mitt imellan Ullas finmattor. Jo så lite hyfs har hon iallafall =).

Nu på eftermiddag/kvällen har Maja åkt iväg för att hälsa på hos familjen som hon är barnvakt åt lite då och då. Hon träffade dom innan jul senast så för att inte barnen ska glömma bort sin suveräna barnvakt så är hon där och leker lite med dom.

Annars kommer veckan i övrigt bestå i massor av pluggade för oss både och jag har muntlig examination på fredag så fram till dess blir det plugga, plugga , plugga och kanske hinna med nåt skridskopass på sjön också.

Nu blev det ett lite långt inlägg igen men eftersom det händer så mycket här i Falun så är det svårt att hålla inläggen korta. Och ärligt hur kul är det att läsa ett inlägg på en menning som lyder: "Idag har jag köpt en ny tröja, två par jeans och 3 par skor" 7 dagar i veckan. Nej det finns det så många som är så duktiga på redan så vi håller oss till våra långa inlägg.

Hoppas ni har det lika bra som vi! Hejs!

2 kommentarer:

Camilla sa...

Jag gillar era långa inlägg!
Pussa Tyran från faster!

KarinoKjelle sa...

Vi gillar att ni håller det ni lovade.....att ni skulle bli bättre med upptateringen....ni får MVG....7 st redan i januari månad mot 30 st på hela året 2009...jiipppiii.
Det är tur att inte vi har en blogg för då skulle vi bara skriva jobba,jobba,jobba,resa,resa & jobba igen,hi,hi.....Må Bäst & var rädda om er!