11 november 2009

Svåra tentor och massa annat

Halloj!

Ja igår fick man bekänna färg vid datorn igen då det var dags för hemtenta i humanbiologin. Grymt svårt vill jag lova och hann tyvärr ej svara på alla frågor så det blir nog på håret om det går vägen. Annars gick förra hemtentan bra, 63 poäng av 63 möjliga! Trodde aldrig någonsin att man skulle kunna få alla rätt på en tenta men nu kan man lägga det till meritlistan också =)

Annars börjar vi nu fördjupa oss mer i celler och muskelfysologi, svårt men väldigt intressant.

Maja har även hon en hel del i skolan just nu med en del grupparbeten. Ikväll är det även dags för öppethus på skolan så de ska hålla en liten föreställning.

Imorgon ska vi även försöka hitta lite Tradera biljetter så vi kommer till Stockholm för vidare transport till Järna. På lördag är det nämligen dags för dop då Majas systerdotter Thea ska döpas. Ska bli kul att komma ner och träffa alla!

Annars fyller vi dagarna med att planera för Tyras ankomst den 22 november. Hon kommer att få en riktigt fin liten valphage med skön sovplats och roliga leksaker.

Försöker även hålla koll på hur det går för de svenska lagen som just nu är nere i Portugal och tävlar i Multisport VM. På startlinjen i Söndags stod hela 5 helsvenska lag men tyvärr så har FJS, Team Explore och Stockholm Multisport tvingats bryta pga skador och sjukdom. Nu är det alltså bara 2 svenska lag kvar och där ligger Lundhags bäst till. Tyvärr är VM sidans uppdatering helt värdelös så man får forska runt lite själv om hur det går men enligt rapporter så ska Lundhags vara med bland de 5 första lagen. Vore kul om de kunde bärga hem en VM medalj till Sverige. Det vore på tiden med tanke på hur många otroligt duktiga multisportare vi har. På lördag vet vi svaret!

/Andreas

1 kommentar:

Karin sa...

Skall bli kul att träffas!
Håller tummarna att ni hittar riktigt billiga biljetter!Kram & Må Bäst/Karin.