19 november 2009

Helgen i Järna

Hej på er!
Nu är vi hemma i lugna Falun efter en hektisk men rolig helg Järna.

Vi gick upp tidigt i torsdags morse för att vara med i budgivningen om biljetter på tradera. Med senaste gångens lyckade köp med två biljetter Falun-Stockholm för samanlagt en 50-lapp hade vi goda förhoppningar även denna gång. Den här gången hade biljetterna kommit upp i samma pris som till sistaminuten biljetter redan 20 min innan avslutad auktion! Så vi beslutade oss för att köpa sistaminuten istället och vara säkra på att få sitta bredvid varandra.

Väl framme i Järna möts vi av välkomstkommitén bestående av 2 av Majas systrar plus syskonbarn som är glada att se oss. Vi tillbringar en trevlig kväll med Charlotte, Simon, Anna och Thea. Simon var så glad att få leka med Andreas, de jonglerade tillsammans och Simon kunde till och med jonglera själv (om än på sitt eget sätt).

På fredan hann vi med en sväng till Vagnhärad och fick träffa Andreas pappa och Camilla, det var roligt att ses och vi fick tips inför att valpen ska komma. Senare åkte vi till Gnesta och åt middag med Andreas mormor och morfar, Karin och Kjelle. Jätte trevligt att vi hann ses!

På lördan var det dags för dop av lilla Thea Elvira Lovisa Elisabeth, vart en del för prästen att hålla reda på=)
Maja läste en dikt under dopet och var lite nervös, men det gick bra! Dopet var jätte fint.

Resten av helgen försökte vi bara mysa och busa med småtjejerna Amalia och Paulina. Dem var märkbart glada över att vi var där. För dem som vaknar vid 6 varje morgon var det en outlidlig väntan i HELA 3timmar båda mornarna vi sov där. De gjorde därför allt för att väcka oss, ruskade på sin "mini-affärsvagn" samtidigt som de skrek:"VÄCKA VÄCKA VÄCKA!" Då kan man ju bara inte låta dem vänta alltför länge=)

På söndan hade vi turen att Tomas också skulle hem till Dalarna och fick skjuts av honom, tack Tomas!

Det var en jätte trevlig helg, så roligt att träffa alla igen!

1 kommentar:

KarinoKjelle sa...

Tack själva!
Det var jätte kul att träffa er...även om det "bara" blev ett par timmar!
Men vi är ju många som vill träffa er!
Men snart så fyller ju Andreas år & då kanske vi får komma & hälsa på och även få träffa den nya familjemedlemen...KUL...med en till att skämma bort,hi,hi Kramizar Karin & Kjelle.