01 november 2009

Bilder och en ny fyrbent familjemedlem


Växling till Inlines på Multisport SM i Uppsala


Nya gardiner och lite ommöblering i vardagsrummet



Ny gardin i köket och alla köksluckor på plats!


Hej!

Nu kom det alltså äntligen upp bilder som utlovat.
Här i Falun börjar kylan komma krypande mer och mer och vi väntar på första snön.

I skolan så har jag (Andreas) läst klart Pedagogik med idrottsinrikting delkurs 1. Det har varit en tuff men väldigt lärorik kurs! Nu är det dags att gå tillbaka till Humanbiologin och vi ska nu börja titta mer på styrketräning. Alltså ytterliggare ett intressant ämne att bredda sin kunskap i.

Maja har haft lyxen med höstlov under veckan och har passat på att vila upp sig ordentligt inför kommande nationella prov.

Det kanske mest spännande just nu är att vi har beslutat oss för att bli fodervärdar åt en förhoppningsvis blivande ledarhund. I fredags träffade vi Jenny som utbildar ledarhundar och då blev det beslutat att vi kommer att få hem en liten labradorvalp på 8 veckor den 22 november. Vi vet ej ännu om det blir en hanhund eller tik vi kommer få men vi kommer förhoppningsvis få svar på det kommande vecka.

Hunden kommer sedan att få vara hos oss i ca 1 - 1,5 år innan det kommer åka tillbaka till Jenny för utbildning och slutprov innan den förhoppningsvis är "färdig" ledarhund.
Under helgen har vi vart och skaffat kompostgaller till valpburen och vart på biblioteket och lånat lite böcker så vi kommer vara väl förberedda när valpen kommer.

/Andreas & Maja

2 kommentarer:

Karin sa...

Skojjigt med ny familjemedlem,att
få skämma bort!
Må Bäst & var rädda om er/ Karin & Kjelle.

kusinsara sa...

Familjen ökar sakta men säkert! =) Mysssss med vovve! Själv får jag nöja mig med en sparkande krabat i magen ett par veckor till, sen blir det mysa av även i Nyköping!! KRAAAAAM Kusin-vitamin Sara