16 februari 2010

OS guld!

Halloj!

Ja jag antar att de flesta såg Kallas guldlopp igår. Snacka om en uppvisning i ett perfekt genomfört lopp. Det mest imponerande var ändå hennes otroliga självförtroende både innan och självklart efter loppet då hon båda gångerna talade om att hon skulle hålla sig till sin plan. Det är ju som sagt var lätt att säga innan men när man väl är där mitt i sin första OS start så är det så otroligt kyligt gjort att verkligen göra det. Det visar vilket självförtroende Kalla har byggt upp under säsongen. Nu är bara frågan om hur många medaljer till hon kommer ta.

I skuggan av Kalla gjorde Haag sitt livs lopp. Trodde nog att hon kunde bli topp 8 men inte att hon skulle vara så snubblande nära ett brons, imponerande!

Men den största hjälten är ändå Marcus Hellner. Finns det någon i världen som kan ta ut sig så fullständigt? Med den mjölksyran han hade i sista kurvan så förstår jag inte ens hur han kunde ta sig imål. Och inställningen är fantastisk. Det är guld som gäller! Hellner har verkligen förstått varför man är med på ett OS. Jag hoppas verkligen han kan ta en medalj under detta OS för det finns inte någon som är mer värd det än han.

1 kommentar:

KarinoKjell sa...

Ja just nu är det underbart att vara svensk....1 medalj till (Björn Ferry)...härligt!!
Må Bäst!!