22 februari 2010

Nu är det OS som gäller

Hej!

Ja som sagt bloggen blir just nu lite lidande av OS, plugg och träning.
Jag hade en stor hemtenta som avslutning på delkurs 1 i pedagogik med idrottsinrikting 2 förra veckan och Maja har jobbat hårt med projektarbetet och de har nu även börjat öva ordentligt inför hennes klass slutproduktion. Det är en jäkla massa olika scener och repliker de ska komma ihåg kan jag lova. Tur man inte är "teaterapa" =).

Har börjat komma igång lite mer ordentligt med träningen igen också, körde 6 dagar förra veckan. Har nu även inhandlat lite valla grejer så nu ska även skidpåret intas. Skönt att kunna variera löpningen med både skridskor och skidor.

Annars är det som sagt var OS för hela slanten. Otroligt imponerad av skidåkarna även om det blev en miss i sprinten. Killarnas lagkörning som tillslut ledde till guld och brons är nog höjdpunkten hittils. Men alla medaljer har varit otroliga prestationer och bragdjuryn kommer inte att få något lätt jobb den här gången.

Tyra mår bara bra och växer så det knakar. Hon har snart tappat alla valpgaddar och det kliar rejält i hennes stackars mun men det löser man lätt med att bita lite på husses eller mattes händer. Vi ser helst att hon biter på sina leksaker men det är ju självklart inte lika roligt. Tyra är för övrigt den ända i familjen som är glad över snön som aldrig verkar ta slut. Bara hoppas hon inte blir allt för ledsen när hon inser att den försvinner bara.

Som avslutning så får det bli ett Björn Ferry citat: Nu har jag ett OS guld så nu behöver jag bara fokusera på att bli bättre

2 kommentarer:

Karin sa...

Det är som jag brukar säga....
Ingenting är omöjligt,bara olika svårt.
Tänk IMFAMNA...Inte Mottaglig För Andra Människors Negativa Attityd!
Var rädda om er!

Karin sa...

Ang OS....såg ni skidåkaren med basketboll-mössan?? Den va Cool!