02 december 2009

Ibland har man tur

Halloj!

Ja som sagt, hade verkligen stora problem att få in allt inför senaste tentan.
Har aldrig riktigt varit med om att de inte vill sätta sig. Under tentan kändes det inte alls bra och jag förstod att det skulle bli på håret att fixa godkänt. Idag kom äntligen resultatet och jag fick 36 poäng vilket precis räckte för godkänt! Enormt skönt efter 2 veckor och timtal av läsande att de gick vägen. Imorgon blir det seminarium sen har jag läst färdigt första Humanbiologi kursen.
Skönt! På måndag börjar sedan andra delkursen i pedagogiken, ska blir grymt skoj!

Maja har idag fått vaccinet för svinflunsan, och har iallafall inte än så länge fått några biverkningar.

Maja har nu börjat träffa sin lilla grupp som hon ska ha barnteater med vilket är hennes projektarbete. Så fram till föreställning kommer hon ha att göra med ett gäng sjövilda 5 åriga grabbar. otroligt påfrestande men tror inte det finns något som ger än så mycket tillbaka som att jobba med barn.

Tyra har nu snart varit här i en vecka och hon stormtrivs! Hon är en superglad liten tjej som älskar att leka och då helst till 110 %. Annars tycker hon mycket om att sova på husses eller mattes fötter. Äta är otroligt gott och helst skall allt ätas upp så fort som möjligt. Hon tjänstgör även som dammsugare så golven är skinande rena i alla rum. När husse eller matte inte förstår att det är dags att gå ut kan de bli en hög eller pöl på golvet men oftast hinner vi ut.

En sak är iallafall säker, man behöver aldrig oroa sig för att inte ha något att göra!

Hejs!

2 kommentarer:

Karin sa...

Va då tur???
hi,hi jag sa ju det!!!!GRATTIS du är bäst!!!
Kul att höra att ni är snälla mot Tyra & att hon trivs!
Lycka till med barnen Maja,det fixar du plätt-lätt.
Karim äger....Må Bäst& Njut/ Karin.

Björn Hellström sa...

Vilken söt hund!
Doglovers Björn