17 december 2009

Jullov, snö och kyla

Halloj!

Nu har jag äntligen jullov efter några sista rätt hektiska veckor. Hade sista gruppuppgiften om didaktik idag i idrottshallen, riktigt roligt och intressant. Eller ja det här med jullov är väl en sanning med modifikation då vi kommer få en stor skriftlig uppgift som ska vara inne direkt efter jul. Så det kanske blir ca 1 vecka helt ledigt.

Maja går sista dagen imorgon och har sedan 3 veckors lov. Men även Maja har en del uppgifter över jul där manusläsning och projektarbete står högst upp på listan

Under lovet kommer jag börja ta upp träningen ordentligt inför multisport säsongen 2010.
Vi ska även iväg till vetrinären så att Tyra får sin spruta som de små rackarna ska ha när de fyllt 12 veckor. Annars ska vi bara ha ett lugnt och skönt lov med inga måsten.

Tyra mår för övrigt toppen och igår var Jenny här och tittade på henne. Hon tyckte Tyra såg kanon fin ut och tyckte att hon hade ett väldigt mjukt och behagligt sätt. Tyra här även passat på att smita in och kolla läget hos "Mormor" Ulla där lyckades hon få med sig en strumpa som hon glatt sprang tillbaka med till vårt kök och gömde sig under bordet. Riktigt litet busfrö!

Det har kommit en hel del snö här och Tyra fullkomligt älskar det. Hon ska springa där snön är som djupast och upp högst upp i snöhögarna för att mer eller mindre frivilligt åka kana ner. Bilder på Tyra i snön kommer i helgen!

Kylan börjar komma igång ordentligt nu och idag har vi haft ner mot -10 grader och till helgen ser det ut att bli ner mot -15. Så nu blir det till att ta fram understället och tjockvantarna!

Må bäst!

1 kommentar:

Karin sa...

Här har vi tagit bort snöööö!
Om vi nu inte har fått snö på senaste 5 åren ,varför måste då allt komma ner på en gång???
Ja det är mysigt...kul at Tyra gillar det,men nu är min mysfaktor nådd,hi,hi