23 september 2009

Smått och gott

Hej på er!

Det har nu gått ett tag igen sedan sista inlägg. Vi ska försöka skärpa oss, men den senaste veckan har vi haft fokus på mycket annat.



Vi börjar bland annat så smått få lite ordning i lägenheten, har bland annat möblerat om och fått upp rullgardiner till sovrummet, så nu kan vi ta sovmorgon om vi väl på helgerna=)! Bilder kommer till helgen.



Förra helgen så köpte vi varsin bingolott och bänkade oss framför tvn med en godispåse (precis som när man var liten) Andreas klagade först lite på vilka lotter jag valt och dess serienummer, men sen när programmet börjat hann vi inte tänka på sånt. Allt gick i en hiskelig fart, jag är mycket imponerad av att människor hänger med (finns ju till och med de som har flera lotter att rätta)

Den andra brickan förde turen med sig, Andreas ropar:BINGO, BINGO, BINGO! Och försöker sedan ringa men kommer bara fram till en inspelad röst av Lotta Engberg som säger att just han tyvärr inte är med i lottdragningen, men lotten förde i alla fall med sig att Andreas blev 100kr rikare och ett fick brett leende på läpparna!



Annars har veckan för bådas del handlat mycket om träning. Mycket cykling och löpning har det blivit under veckan, särskilt för Andreas men vi har även tränat mycket tillsammans i solskenet och den friska luften som vi välsignats med under den gångna veckan (hoppas på mer).

Söndagen tillbringade vi i lugnetskogen, krånglig terräng och ännu krångligare karta. Vi badade till exempel (ofrivilligt) våra cyklar i kärren. Men det var väldigt roligt, och vackert på sina ställen med otrolig utsikt!



Andreas tränar inför multisport SM som går av stapeln i Uppsala om ungefär en månad. Tack och lov en mer hanterbar tävling än den de försökte sig på i våras, men om den kommande tävlingen kommer det mer, bl.a så kommer supporten Maja kommer hålla er ajour under tävlingen.



Maja har trots det slappa schemat i skolan "mycket" att göra. Jag håller för fullt på med planering för mitt projektarbete, så om ni har förslag på sagor som man skulle kunna sätta upp som pjäs (med 5åringar som skådespelare) eller lite roliga lekar som passar som teaterövningar för små barn så mottages det tacksamt=). Dessutom ska jag vara barnvakt åt en liten flicka och en pojke en gång/vecka, det ska bli kul!





I skrivande stund så sitter Andreas instängd från omvärden och rabblar latinska namn på muskler och leder samt vilken funktion de har. Imorgon har han sin första tenta, och är nog förståeligt nog lite nervös (men väl förberedd). Så därav den bristfälliga uppdateringen, det är nog dags att jag (Maja) tar lite ansvar för uppdatering också, som inte har en massa latinska namn att rabbla=)

Nu ska vi snart gå och sussa, så god natt på er=)

2 kommentarer:

Karin sa...

Hej på er!
Det är klart att plugget ska gå i första hand!
Det är bra att ni tränar gluteus,m.m
Stort lycka till med tentan,det kommer gå JÄTTE BRA! Kramizar!

Karin sa...

Kul att du fick jobbet med barnen..Maja...det fixar du galant!
Lycka till med sömnaden! Kramizar!