27 september 2009

Avklarade tentor och försvunna saker

Halloj!

Då har det gått några dagar sen senaste inlägget så dags för en ny liten rapport.
I torsdags skrev jag så mitt livs första tenta i kursen Humanbiologi med idrottsinrikting, efter att ha varit väldigt nervös innan så släppte det ganska fort under själva skrivningen och det känns som att det borde bli ett godkänt. Får förhoppningsvis svar i veckan som kommer.
Nu till veckan som kommer så börjar nästa kurs som är Pedagogik med idrottsinrikting - motoriskt lärande. Då pedagogiken ligger mig lite närmare hjärtat än humanbiologin (även om första delen av kursen var intressant och lärorik) så ska det bli riktigt skoj att få fylla ryggsäcken med ännu mer pedagogik kunskap.

För Majas del så jobbar hennes klass vidare med deras slutproduktion och de har nu beslutat sig för vilket manus de ska använda.

I fredags så var jag iväg till Borlänge och Cykelcentrum med bakhjulet till MTB:n för byte av body. Det visade sig senare att de inte hade rätt verktyg till detta så nu har man gett grabbarna lite jobb till tisdag då dom lovat att de ska vara fixat. Måste hinna få några viktiga cykelpass i benen innan Multisport SM då cykeln åker ner till Sörmland redan nästa helg.

Helgen har bestått av en del pyssel i lägenheten, så nu har vi nya fina gardiner både i köket och vardagsrummet. Vi har även vart ner på stan för att kolla lite kläder inför kommande vinter. Och självklart var vi tvugna att känna lite på de senaste PEAK jackorna trots vår student ekonomi. Ett besök hos Myrorna står därför nu högt upp på listan. Men va tusan man kan ju alltid springa sig varm.

Vi har som sagt utlovat bilder på vår lilla ommöblering och de nya gardinerna men tyvärr har vår kameraladdare fått fötter så just nu har vi inget batteri i kameran. Men vi jobbar febrilt med att lösa problemet så att våra trogna läsare kan ta del av vårt fina hem.

Kramar/ Andreas & Maja

1 kommentar:

Karin sa...

Det ska bli så kul att få se hur fint ni har fått det!
Jag tar med mej kameran som vanligt,hi,hi
Själva var vi på fest i elstockholmo i helgen & den här veckan blir jätte kul.. träffa Marie & Carina idag ....musik i Södertälje och Eskilstuna med Chuck Hall & sedan Falun = en bra vecka på jobbet!!!! Kram Karin.