08 september 2009

Lekar, sittning, träning och köksluckor



Halloj!



Såg att de va en vecka sedan sista inlägget (så nu blir det skärpning med uppdaterandet). Får inte in bilderna som de ska så texten blir lite märklig. Men men här kommer senaste nytt:

Har hunnits med en hel del sen förra tisdagen. I torsdags så var det dags för upploppet, med diverse stationer nere på stan. Utklädda till spartaner (se bild) så tävlade vi under hela dagen i grenar som "såpabacke", "gyttjebrottning", "klädstaffet" m.m. Vi gjorde mycket bra ifrån oss och bjöd även Falu borna på "krigs" show både i Falan (köpcentrum) och på ICA. Polisen tyckte tydligen att vi såg farliga ut ett tag och förföljde oss på stadens gator. Verkar vara ett lungt jobb att vara polis i Falun.


I lördags var det dags för årets första Sittning och inspark för oss "blåbär". En lång middag med mycket sång, ännu mera tal och massor av prisutdelningar. Vi idrottstränare dominerade början på kvällen genom att ta hem tre av de fyra första priserna. Däribland melodikrysset och självklart 10-kampen där vi var lika överlägsna som Usain Bolt. Vår kära "Fösare" (Fadder) Dick tog även hem titeln "Årets Fösare" till ett stort jubel! Tyvärr tog vi inte hem "Bästa klass" men att fjäska är inte vår grej så priset gick istället till Lärarprogrammet. Efter middagen var det Pub kväll och Live band, mycket trevligt!


Nu är träningen igång ordentligt inför Multisport SM i Uppsala den 17 Oktober. Jag och far har iår tänkt att ställa upp i SM klassen för första gången. Kul att få tävla mot eliten och se hur långt efter man faktiskt är =) Som ni kanske förstår så är Multisport SM öppen för vem som helst över 18 år. Borde finnas fler sporter där glada motionärer har möjligheten att tävla mot den absoluta eliten. Idag gjorde jag ett löppass i vår nya hemmaskog. Otroligt mycket fina stigar och härliga backar. Då har vi inte ens testat Lugnet än. Enligt klasskompisar så gör "Mördarbacken" där verkligen själ för namnet, måste testas i veckan!


I söndags var vi och såg "Sommaren med Göran" Mycket lättsmält film med humor på vår nivå. Riktigt bra!

Idag kom så äntligen de förlorade köksluckorna! (Se bild) Tyvärr så saknas 2 lådor som tidigare hyresgäster inte ville ha hela så de är hos snickeriet, men kommer förhoppningsvis nästa vecka.

Blev inget om våra studier nu men de kommer under veckan.

Kramar/ Andreas & Maja

3 kommentarer:

Karin sa...

Vi gillar din skoluniform,Andreas!!!
När får vi se Maja`s ??
Tänk va exlusivt ett kök kan se ut med köksluckor,hi,hi
Kram & Må Bäst Karin & Kjelle.

Andreas, Maja & Tyra sa...

Hej=) förstår att ni gillar Andreas uniform (och då har ni inte sett dom roliga bilderna,hihi)
Jag lovar att lägga ut bild den dagen jag får en lika rolig skoluniform=) kanske till skolfotot (får se vad vi hittar på för skoj)Ska också försöka skriva något inlägg så småningom, så ni får höra vad jag har för mig i skolan och så. Ja, det känns väldigt lyxigt med köksluckor! Men lite mindre, fast det får man leva med när man äntligen har någonstans att lägga bestickslådorna=)! Många kramar från Maja

Karin sa...

Hoppas ni får en trevlig Helg!
Själva ska vi spela på kompisar´s bröllop + va barnvakt = kuligt!!!
Var rädda om er ! Kram Karin & Kjelle.